Simply Wild

simply wild

Na Random Runner is Simply Wild één van de populairste gokkasten van Novomatic. De kans is groot dat je de fruitautomaat ooit een keer in het echt bent tegengekomen. Hij is namelijk gebaseerd op een gokkast van het casino om de hoek. In verschillende cafés kwam je het spel ook tegen. Tot er maatregelen werden genomen om gokken in cafés en cafetaria zoveel mogelijk te beperken. Gelukkig kom je het spel nog wel steeds online tegen. Het blijft namelijk de moeite waard om je geld erop in te zetten.

Inzetten op het basisspel

taditionele gokkast

Zoals bij zoveel klassieke gokkasten begint het spel met een basisspel. Je gaat hier een gokje wagen om geld te verdienen voor het bovenspel. In het bovenspel pak je zoals bij elke fruitautomaat de officiële winst. Het basisspel gebruik je puur om credits te winnen voor het bovenspel. Dit is bij deze fruitautomaat eigenlijk niet anders. In het basisspel heb je slechts één winlijn. Om hiermee te spelen zet je één credit in per ronde. Doordat er slechts één winlijn is maak je slechts één keer per ronde kans om te winnen. In de praktijk merken we dat de gokkast vrij grillig kan reageren. Er kunnen bijvoorbeeld wel 10 of 20 rondes voorbij gaan zonder te winnen. Daarna kan het ineens omslaan en kan je achter elkaar winnen. Dit maakt het spel juist zo spannend om te blijven spelen. Een goed budgetbeheer kan de gouden schakel naar winst zijn.

Twinmodus bij de fruitautomaat

Er is eventueel ook nog een twinmodus bij de fruitautomaat. Speciaal voor spelers die het niet zo leuk vinden om 10 rondes te wachten op een winmodus. Met de twinmodus staan er twee exact dezelfde gokkasten naast elkaar. Je kan ze beide tegelijk draaien voor twee credits per ronde. Je maakt zo elke ronde twee keer kans om te winnen en je kan het spel nog sneller laten verlopen. Dit is een erg leuke toevoeging aan de klassieke fruitautomaat zoals we die eigenlijk allemaal wel kennen.

Wild symbool

wild

Meestal is er geen wild symbool bij een fruitautomaat. Deze gokkast is een uitzondering en je hoort het stiekem natuurlijk al aan de naam. Er zit in het spel een kroontje. Als je de kroon tegenkomt weet je zeker dat je een winnende combinatie kan maken. Het kroontje vervangt namelijk de ontbrekende symbolen. Handig als je er net één tekort komt voor een prijs. Daarbij geeft het kroontje je ook nog recht op een verrassingsprijs tussen de 2 en 200 credits. Ideaal als basis voor het bovenspel.

Gamble functie in het spel

Soms win je een geldprijs die weinig betekenisvol is. Je kan er eigenlijk niet veel mee. In dit geval adviseren we je niet om te cashen, maar op Gamble te drukken. Je gaat het geld nu inzetten voor een 50/50 gokje. Gamble wordt gespeeld met kop of munt. Je geeft aan wat het mag worden en het muntje wordt opgegooid. Gok je het juist? Dan verdubbelen ze je winst. Stel je had 5 credits geworden, dan worden dit 10 credits. De kans dat je wint is 50% dus wij adviseren alleen om dit met kleine bedragen te doen waar je anders toch niets aan had.

Ontdek het bovenspel

slots

Voor het bovenspel heb je minimaal 5 credits nodig. Als je een gokje waagt in het basisspel en je wint, dan kan je kiezen wat je met het geld doet. Je kan het geld uitkeren of naar de creditmeter sturen. In de creditmeter wordt het bewaard tot je klaar bent voor het bovenspel. Voor het bovenspel betaal je elke ronde 4 credits uit de creditmeter en één van je eigen saldo. Het is ook mogelijk om zelf geld in de creditmeter te zetten en meteen het basisspel over te slaan. Bij het bovenspel heb je ineens 5 winlijnen en maak je dus elke ronde 5 keer kans om te winnen.

Eventueel kan je er ook voor kiezen om 10 credits in te zetten. Je krijgt dan de ster symbool erbij. Dit is een Wild symbool. Een andere optie is 20 credits per ronde. Voor 20 credits krijg je 4 rollen met 10 winlijnen in plaats van de traditionele 3 rollen. De ster is hierbij op alle plekken een Wild symbool en aanwezig.

Ontdek het spel zelf

Als je eenmaal kennisgemaakt hebt met deze klassieke fruitautomaat, dan wil je niets anders meer. Je ontdekt al snel dat het spel hartstikke leuk is om te spelen. Er zit veel meer interactie en mogelijkheden in vergeleken met Random Runner. Vooral het bovenspel is ontzettend uitgebreid. Liefhebbers van klassieke fruitautomaten kunnen van dit spel echt gaan smullen. De kwaliteit is zoals je verwacht altijd hoog en je kan zonder problemen een gokje gaan wagen via onze website. Probeer het spel eventueel eerst gratis uit voor je met echt geld aan de slag gaat.

disclaimer
€250 + 100 FS