Club 2000

club 2000

Spelers die dol zijn op klassieke fruitautomaten hebben al snel een voorkeur voor spellen zoals de Club 2000. Dit soort spellen maken het namelijk weer leuk om eens op een echte klassieker te spelen. De gokkast is gemaakt door de bekende Novomatic softwareleverancier. Ze hebben o.a. de gokkast Random Runner gemaakt. Dit spel bestond natuurlijk al langer in cafés en friettenten. Maar na het verbod besloten ze online verder te gaan. Ze kwamen niet alleen digitaal met de Random Runner, maar ook met een paar andere gokkasten zoals deze bekende fruitautomaat. Het is echt een machine voor de liefhebber die hier heel wat uurtjes plezier aan gaat beleven.

Club 2000 is gebaseerd op een originele fruitautomaat

fruitautomaat spelen

Net als de Random Runner 15 is dit spel ook gebaseerd op de originele fruitautomaat uit de gokhallen. Deze gokkast stamt alweer uit 1985. Een echte klassieker voor de fans. Voor sommige spelers die nog in de oude gokhallen gespeeld hebben is het een feest van herkenning. De kans is aanwezig dat je zelfs weleens gespeeld hebt op deze gokkast. De fruitautomaat is namelijk voorzien van het bekende boven en onder spel. Sommige spelers die bekend met de gokkast zijn slaan uit ervaring het beneden spel zelfs over. Ze gaan direct door naar het bovenspel omdat hier simpelweg meer te winnen valt.

Het basisspel van de Club 2000

Het spel begint natuurlijk met een basisspel zoals bij alle fruitautomaten. Hier probeer je genoeg geld te winnen om het boven spel te spelen. Het basisspel wordt ook wel het clubspel genoemd. Het clubspel bestaat uit drie rollen met één winlijn in het midden van het spel. Je moet proberen om op deze lijn drie dezelfde symbolen te krijgen. Als dit lukt win je een bedrag. De hoogte is afhankelijk van het soort symbool dat je naast elkaar weet te zetten. Elke spin in de basissmode kost je één credit. Dit staat gelijk aan € 0,20.

Het club symbool

In het basisspel kan je ook een club symbool tegenkomen. Dit is een heel bijzonder symbool. Je hoeft er hier namelijk niet drie van op één rij te hebben. De symbolen staan kriskras door het spel heen. Als je er twee tegenkomt op de gokkast, dan win je een mystery prijs. Dit kan slechts 1 credit zijn, maar dit kunnen ook 25 credits zijn. Je kan zo in één keer vijf euro winnen. Tijdens het spelen wonnen wij een paar keer de mystery prijs. Dit is natuurlijk altijd leuk om te winnen.

Scatter symbool

Extra uniek voor een fruitautomaat is dat er een scatter symbool in verwerkt is. Eigenlijk kom je deze alleen tegen bij video slots en niet bij klassieke fruitautomaten. Het scatter symbool is 25 credits waard en is een soort blok met de letters: SLP. Als je drie scatter symbolen in het spel tegenkomt win je een free spin. Je hoeft hier dus niet meerdere op één winlijn te hebben staan. Alleen als je er drie op één winlijn combineert is hij tevens 25 credits en een free spin waard.

Winst naar de clubmeter

clubmeter

Als je geld wint, dan krijg je de keuze of je het naar je eigen account stuurt of naar de clubmeter. In de clubmeter kan je het gebruiken voor het bovenspel. Bij het bovenspel is een gokje ineens veel meer geld waard. Een mystery win is nu niet meer maximaal 25 credits, maar ineens 50 credits. Het enige nadeel is dat je ook extra geld moet gaan inzetten. Dit is de reden dat je in het basisspel credits gaat sparen richting de clubmeter. Als er genoeg geld in de clubmeter zit kan je het bovenspel gaan spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks credits naar de clubmeter te sturen en het bovenspel te spelen. Win je 200 credits? Dan gaat dit bedrag automatisch naar de clubmeter. Je kan dan niet meer kiezen.

De Gamble knop

Win je een klein bedrag? Dan is er de Gamble knop. Je kan hiermee je winst inzetten en een gokje wagen om het te verdubbelen. Je winkans is 50%. Als het lukt wordt je winst verdubbeld. Verlies je? Dan raak je alles kwijt. Bij Gamble kan je kiezen voor kop of munt. Je bepaalt zelf wordt het kop of munt. Doe een goed gokje want het is altijd leuk om je winst te verdubbelen. Vooral bij een klein bedrag. Ons advies is niet om dit met grote bedragen te doen. Je kan namelijk het geld verliezen.

Probeer het spel zelf eens uit

Ben je nu wel nieuwsgierig wat dit spel zo leuk maakt om te spelen? Je kan zelf een gokje wagen op de gokkast en het gaan ontdekken. Wie weet vindt je dit spel zelfs wel leuker dan Random Runner spelen. Onze ervaring is dat we eigenlijk met dit spel iets vaker wonnen. Dit kwam vooral door de Mystery win in het spel. Probeer het vooral zelf eens uit door een gokje te wagen.

disclaimer
€250 + 100 FS